Food and Nutrition Sciences

SHERPA RoMEO:
Green
Last checked: 2013-05-08

 

This is an open access journal according to:



Last checked: 2015-02-11

Internasjonal tittel: Food and Nutrition Sciences
Print ISSN: 2157-944X
    Print startår: 2010
Electronic ISSN: 2157-9458
Itar-kode: 1020303
Språk: Engelsk
Utgiverland: USA
Vitenskapsdisiplin: Teknologi
  Næringsmiddelteknologi
Medisinske fag
  Helsefag
   Ernæring
URL: http://www.scirp.org/journal/fns/
Forlag: Scientific Research Publishing
Publiseringsutvalgets fagråd: Med - Samfunnsmedisin
Fagfellevurdering: Ukjent
Forfatterkrets: Internasjonal

Nivåplassering for tidligere år, samt innrapporterte publiseringspoeng fra norske universiteter og høyskoler

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2015 0 - -
2014 0 0.0 0.0
2013 0 0.0 0.0
2012 1 1.0 1.0
2011 1 0.26 0.26

Send inn kommentar

Logg inn for å gi en kommentar