International journal of food microbiology
Basisinfo |
|
Internasjonal tittel: |
International journal of food microbiology |
Print ISSN: |
0168-1605 Periode: [1984 .. ] |
Electronic ISSN: |
1879-3460 Periode: [ .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Land: |
Nederland |
URL: |
http://www.journals.elsevier.com/international[..] |
Forlag: |
Elsevier |
ITAR-kode: |
9404 |
NPI Fagfelt: |
Biologi |
Kriterier |
|
Redaksjon: |
Vitenskapelig |
Fagfellevurdering: |
Fagfellevurdert |
Forfatterkrets: |
Internasjonal |
Åpen tilgang |
|
SHERPA RoMEO: |
|
DOAJ: |
|
UNIT-avtale: |
![]() |
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2022 | 2 | - | - |
2021 | 2 | - | - |
2020 | 2 | - | - |
2019 | 2 | 0.3611 | 3.0441 |
2018 | 1 | 1.1305 | 2.0852 |
2017 | 1 | 2.2333 | 2.6634 |
2016 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2015 | 1 | 0.25 | 0.5 |
2014 | 1 | 0.5333 | 0.5333 |
2013 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2012 | 1 | 0.77 | 0.77 |
2011 | 1 | 4.08 | 4.08 |
2010 | 2 | 0.82 | 2.46 |
2009 | 2 | 1.75 | 5.25 |
2008 | 2 | 1.75 | 5.25 |
2007 | 2 | 5.38 | 16.14 |
2006 | 2 | 1.45 | 4.35 |
2005 | 1 | 3.64 | 3.64 |
2004 | 1 | 2.617 | 2.617 |