International Journal of Food Engineering (IJFE)

Basisinfo

Internasjonal tittel:

International Journal of Food Engineering (IJFE)

Print ISSN:

2194-5764         Periode: [2013 .. 2016]

Electronic ISSN:

1556-3758         Periode: [2005 .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Tyskland

URL:

https://www.degruyter.com/view/j/ijfe

Forlag:

Walter de Gruyter

ITAR-kode:

1031228

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Vitenskapelig:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Yellow

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere