Global Food History

Basisinfo

Original tittel:

Global Food History

Internasjonal tittel:

Global Food History

Print ISSN:

2054-9547         Periode: [2015 .. ]

Electronic ISSN:

2054-9555         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Storbritannia

URL:

http://www.tandfonline.com/action/journalInfor[..]

Forlag:

Taylor & Francis

ITAR-kode:

1028432

NPI Fagfelt:

Kulturvitenskap

Kriterier

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  N/A

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2019 1 - -
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere