Current Opinion in Food Science

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Current Opinion in Food Science

Print ISSN:

2214-7993         Periode: [2014 .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Storbritannia

URL:

http://www.current-opinion.com/journals/curren[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

1025351

NPI Fagfelt:

Biologi

Kriterier

Vitenskapelig:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 0.0 0.0
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere