Food Science and Technology (London)

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Food Science and Technology (London)

Print ISSN:

1475-3324         Periode: [2001 .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Storbritannia

URL:

http://www.journals.elsevier.com/lwt-food-scie[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

1024770

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Redaksjon:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  N/A

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Nei, er ikke inkludert i de store UNIT-avtalene

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 0.0 0.0
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0
2014 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere