International Journal of Gastronomy and Food Science

SHERPA RoMEO:
Grønn
Sist oppdatert: 2016-07-19

 

Dette er et Open Access tidsskrift ifølge:
NSD - Norsk senter
for forskningsdata

Internasjonal tittel: International Journal of Gastronomy and Food Science
Print ISSN: 1878-450X
    Print startår: 2012
Electronic ISSN: 1878-4518
ITAR-kode: 1024315
Språk: Engelsk
Land: Nederland
URL: http://www.sciencedirect.com/science/journal/1[..]
Forlag: Elsevier
NPI Fagfelt: Sosialforskning
Fagfellevurdering: Fagfellevurdert
Forfatterkrets: Internasjonal

Nivåplassering for tidligere år, samt innrapporterte publiseringspoeng fra UH-sektoren

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2018 1 0.0 0.0
2017 1 - -
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.3333 0.6325
2014 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere