Procedia Food Science

Internasjonal tittel: Procedia Food Science
Electronic ISSN: 2211-601X
    Electronic startår: 2011
ITAR-kode: 1021317
Språk: Engelsk
Land: Nederland
URL: http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]
Forlag: Elsevier
NPI Fagfelt: Bioteknologi
Fagfellevurdering: Fagfellevurdert
Forfatterkrets: Internasjonal
Åpen tilgang

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2019 1 - -
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0
2014 1 0.0 0.0
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.92 0.92

Logg inn for å kommentere