Food & History

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Food & History

Print ISSN:

1780-3187         Periode: [2003 .. ]

Electronic ISSN:

2034-2101         Periode: [2003 .. ]

Språk:

Flerspråklig

Land:

Belgia

URL:

http://www.brepolsonline.net/loi/food

Forlag:

Brepols

ITAR-kode:

1005905

NPI Fagfelt:

Historie

Kriterier

Redaksjon:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  N/A

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Nei, er ikke inkludert i de store UNIT-avtalene

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 0.0 0.0
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0
2014 1 0.0 0.0
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.0 0.0
2010 1 0.0 0.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.0 0.0
2006 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere