Trends in Food Science & Technology
SHERPA RoMEO:
Grønn
Sist oppdatert: 2016-07-13
Internasjonal tittel: | Trends in Food Science & Technology |
Print ISSN: | 0924-2244 |
Print startår: | 1990 |
Electronic ISSN: | 1879-3053 |
ITAR-kode: | 13575 |
Land: | Nederland |
URL: | http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..] |
Forlag: | Elsevier |
NPI Fagfelt: | Bioteknologi |
Fagfellevurdering: | Fagfellevurdert |
Forfatterkrets: | Internasjonal |
Nivåplassering for tidligere år, samt innrapporterte publiseringspoeng fra UH-sektoren
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2019 | 2 | - | - |
2018 | 2 | - | - |
2017 | 2 | - | - |
2016 | 2 | 0.0 | 0.0 |
2015 | 2 | 0.0 | 0.0 |
2014 | 2 | 1.0833 | 3.2499 |
2013 | 2 | 0.2857 | 0.8571 |
2012 | 2 | 2.08 | 6.24 |
2011 | 2 | 0.2 | 0.6 |
2010 | 2 | 0.5 | 1.5 |
2009 | 2 | 0.0 | 0.0 |
2008 | 2 | 0.2 | 0.6 |
2007 | 2 | 0.1 | 0.3 |
2006 | 2 | 0.0 | 0.0 |
2005 | 2 | 0.6 | 1.8 |
2004 | 2 | 0.08 | 0.24 |