Trends in Food Science & Technology

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Trends in Food Science & Technology

Print ISSN:

0924-2244         Periode: [1990 .. ]

Electronic ISSN:

1879-3053         Periode: [ .. ]

Land:

Nederland

URL:

http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

13575

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2021 2 - -
2020 2 - -
2019 2 0.4318 3.5365
2018 2 0.9167 5.6096
2017 2 0.3409 3.3548
2016 2 0.0 0.0
2015 2 0.0 0.0
2014 2 1.0833 3.2499
2013 2 0.2857 0.8571
2012 2 2.08 6.24
2011 2 0.2 0.6
2010 2 0.5 1.5
2009 2 0.0 0.0
2008 2 0.2 0.6
2007 2 0.1 0.3
2006 2 0.0 0.0
2005 2 0.6 1.8
2004 2 0.08 0.24

Logg inn for å kommentere