Meat Science

Internasjonal tittel: Meat Science
Print ISSN: 0309-1740
    Print startår: 1977
Electronic ISSN: 1873-4138
ITAR-kode: 11518
Land: Nederland
URL: http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]
Forlag: Elsevier
NPI Fagfelt: Bioteknologi
Fagfellevurdering: Fagfellevurdert
Forfatterkrets: Internasjonal
Åpen tilgang

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 2 - -
2019 2 - -
2018 2 1.0 3.0
2017 2 0.625 3.463
2016 2 0.6 3.0209
2015 2 0.0714 1.2333
2014 2 1.3697 4.1091
2013 2 1.5 4.5
2012 2 3.9 11.7
2011 2 1.08 3.24
2010 2 3.55 10.65
2009 2 1.48 4.44
2008 2 1.467 4.401
2007 2 1.567 4.701
2006 2 1.513 4.539
2005 2 2.27 6.81
2004 2 0.5 1.5

Logg inn for å kommentere