Meat Science

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Meat Science

Print ISSN:

0309-1740         Periode: [1977 .. ]

Electronic ISSN:

1873-4138         Periode: [ .. ]

Land:

Nederland

URL:

http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

11518

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2021 2 - -
2020 2 - -
2019 2 1.2917 7.89
2018 2 1.0 3.0
2017 2 0.625 3.463
2016 2 0.6 3.0209
2015 2 0.0714 1.2333
2014 2 1.3697 4.1091
2013 2 1.5 4.5
2012 2 3.9 11.7
2011 2 1.08 3.24
2010 2 3.55 10.65
2009 2 1.48 4.44
2008 2 1.467 4.401
2007 2 1.567 4.701
2006 2 1.513 4.539
2005 2 2.27 6.81
2004 2 0.5 1.5

Logg inn for å kommentere