International journal of food microbiology

Basisinfo

Internasjonal tittel:

International journal of food microbiology

Print ISSN:

0168-1605         Periode: [1984 .. ]

Electronic ISSN:

1879-3460         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Nederland

URL:

http://www.journals.elsevier.com/international[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

9404

NPI Fagfelt:

Biologi

Kriterier

Vitenskapelig:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2021 2 - -
2020 2 - -
2019 2 0.3611 3.0441
2018 1 1.1305 2.0852
2017 1 2.2333 2.6634
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.25 0.5
2014 1 0.5333 0.5333
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.77 0.77
2011 1 4.08 4.08
2010 2 0.82 2.46
2009 2 1.75 5.25
2008 2 1.75 5.25
2007 2 5.38 16.14
2006 2 1.45 4.35
2005 1 3.64 3.64
2004 1 2.617 2.617

Logg inn for å kommentere