International journal of food microbiology

SHERPA RoMEO:
Grønn
Sist oppdatert: 2016-07-13

 
Internasjonal tittel: International journal of food microbiology
Print ISSN: 0168-1605
    Print startår: 1984
Electronic ISSN: 1879-3460
ITAR-kode: 9404
Språk: Engelsk
Land: Nederland
URL: http://www.journals.elsevier.com/international[..]
Forlag: Elsevier
NPI Fagfelt: Biologi
Fagfellevurdering: Fagfellevurdert
Forfatterkrets: Internasjonal

Nivåplassering for tidligere år, samt innrapporterte publiseringspoeng fra UH-sektoren

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2019 2 - -
2018 1 - -
2017 1 2.2333 2.6634
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.25 0.5
2014 1 0.5333 0.5333
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.77 0.77
2011 1 4.08 4.08
2010 2 0.82 2.46
2009 2 1.75 5.25
2008 2 1.75 5.25
2007 2 5.38 16.14
2006 2 1.45 4.35
2005 1 3.64 3.64
2004 1 2.617 2.617

Logg inn for å kommentere