Innovative Food Science & Emerging Technologies

SHERPA RoMEO:
Grønn
Sist oppdatert: 2016-07-13

 
Internasjonal tittel: Innovative Food Science & Emerging Technologies
Print ISSN: 1466-8564
    Print startår: 2000
Electronic ISSN: 1878-5522
ITAR-kode: 4090
Land: Nederland
URL: http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]
Forlag: Elsevier
NPI Fagfelt: Bioteknologi
Fagfellevurdering: Fagfellevurdert
Forfatterkrets: Nasjonal eller internasjonal

Nivåplassering for tidligere år, samt innrapporterte publiseringspoeng fra UH-sektoren

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2018 1 0.0 0.0
2017 1 - -
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0
2014 1 0.25 0.25
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.0 0.0
2010 1 0.0 0.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.3 0.3
2006 1 0.4 0.4
2005 1 0.0 0.0
2004 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere