Food Microbiology

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Food Microbiology

Print ISSN:

0740-0020         Periode: [1984 .. ]

Electronic ISSN:

1095-9998         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Storbritannia

URL:

http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

8642

NPI Fagfelt:

Biologi

Kriterier

Vitenskapelig:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Nasjonal eller internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 0.8333 1.1867
2018 1 1.7143 1.8452
2017 1 0.25 0.65
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.2857 0.6949
2014 1 0.0 0.0
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.45 0.45
2010 1 0.0 0.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.25 0.25
2006 1 0.0 0.0
2005 1 0.0 0.0
2004 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere