Food microbiology

SHERPA RoMEO:
Grønn
Sist oppdatert: 2016-07-13

 
Internasjonal tittel: Food microbiology
Print ISSN: 0740-0020
    Print startår: 1984
Electronic ISSN: 1095-9998
ITAR-kode: 8642
Språk: Engelsk
Land: Storbritannia
URL: http://www.elsevier.com/wps/find/journaldescri[..]
Forlag: Elsevier
NPI Fagfelt: Biologi
Fagfellevurdering: Fagfellevurdert
Forfatterkrets: Nasjonal eller internasjonal

Nivåplassering for tidligere år, samt innrapporterte publiseringspoeng fra UH-sektoren

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2018 1 - -
2017 1 - -
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.2857 0.6949
2014 1 0.0 0.0
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.45 0.45
2010 1 0.0 0.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.25 0.25
2006 1 0.0 0.0
2005 1 0.0 0.0
2004 1 0.0 0.0

Logg inn for å kommentere