Food Chemistry

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Food Chemistry

Print ISSN:

0308-8146         Periode: [1976 .. ]

Electronic ISSN:

1873-7072         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Storbritannia

URL:

https://www.sciencedirect.com/journal/food-che[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

8639

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Redaksjon:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Nasjonal eller internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Nei, er ikke inkludert i de store UNIT-avtalene

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 1.5417 2.6111
2018 1 1.2083 1.827
2017 1 0.5625 1.0294
2016 1 1.5718 2.5826
2015 1 5.2732 8.0042
2014 1 2.1787 2.1787
2013 1 3.2 3.2
2012 1 4.58 4.58
2011 1 6.87 6.87
2010 1 1.74 1.74
2009 1 3.84 3.84
2008 1 3.613 3.613
2007 1 3.12 3.12
2006 1 1.41 1.41
2005 1 1.0 1.0
2004 1 2.59 2.59

Logg inn for å kommentere