European Food Research and Technology

Basisinfo

Internasjonal tittel:

European Food Research and Technology

Print ISSN:

1438-2377         Periode: [1999 .. ]

Electronic ISSN:

1438-2385         Periode: [1999 .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Tyskland

URL:

https://www.springer.com/journal/217

Forgjengere:

Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, European food research and technology (Print)

Forlag:

Springer

ITAR-kode:

8391

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 0.0 0.0
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.75 1.2649
2015 1 1.4167 1.6825
2014 1 0.0 0.0
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.08 0.08
2010 1 0.0 0.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.993 0.993
2007 1 0.0 0.0
2006 1 0.9 0.9
2005 1 0.25 0.25
2004 1 1.0 1.0

Logg inn for å kommentere