Food Quality and Preference

Basisinfo

Internasjonal tittel:

Food Quality and Preference

Print ISSN:

0950-3293         Periode: [1988 .. ]

Electronic ISSN:

1873-6343         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Land:

Storbritannia

URL:

https://www.journals.elsevier.com/food-quality[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

8644

NPI Fagfelt:

Bioteknologi

Kriterier

Redaksjon:

Vitenskapelig

Fagfellevurdering:

Fagfellevurdert

Forfatterkrets:

Nasjonal eller internasjonal

Åpen tilgang

SHERPA RoMEO:

  Green

DOAJ:

  Nei, er ikke indeksert i DOAJ

UNIT-avtale:

  Ja, er inkludert i en stor UNIT-avtale

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2020 1 - -
2019 1 1.8095 3.3684
2018 1 1.5833 3.6041
2017 1 1.9881 4.1791
2016 1 0.7917 2.7293
2015 1 0.1111 0.392
2014 1 0.7 0.7
2013 1 0.9583 0.9583
2012 1 1.39 1.39
2011 1 0.3 0.3
2010 1 2.02 2.02
2009 1 1.29 1.29
2008 1 1.027 1.027
2007 1 0.35 0.35
2006 1 0.0 0.0
2005 1 0.75 0.75
2004 1 3.173 3.173

Logg inn for å kommentere