NO EN Logg inn

Public Health Nutrition

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Public Health Nutrition

p-ISSN:

1368-9800         Periode: [1998 .. ]

e-ISSN:

1475-2727         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

URL:

http://journals.cambridge.org/action/displayJo[..]

ITAR-kode:

12601

NPI Fagfelt:

Samfunnsmedisin

Kriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

 Inkludert i UNIT-avtale - Sist oppdatert  2021-06-27
Cambridge University Press-avtalen med UNIT omfatter artikler med korresponderende forfatter som har tilknytning til en av institusjonene: Vis [+]
Handelshøyskolen BI
Høgskulen på Vestlandet
Institutt For Fredsforskning
NIBIO
Nord Universitet
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
OsloMet - Storbyuniversitetet
Statped
UiO : Universitetsbiblioteket
UiT - Norges arktiske universitet
Universitetet i Agder
Universitetet i Bergen
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2021 1
2020 1 5.552 8.9127
2019 1 0.8417 1.5739
2018 1 2.4606 3.7
2017 1 2.4959 5.9467
2016 1 4.6222 8.4952
2015 1 5.7805 10.3913
2014 2 6.2179 18.6537
2013 2 5.4166 16.2498
2012 2 3.37 10.11
2011 2 7.62 22.86
2010 2 11.32 33.96
2009 2 3.31 9.93
2008 2 3.27 9.81
2007 2 4.7 14.1
2006 1 0.66 0.66
2005 1 1.92 1.92
2004 1 7.44 7.44
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no

Register over vitenskapelige publiseringskanaler innhenter opplysninger fra andre informasjonskilder og registre for å berike informasjonen. Vi ønsker å holde registeret oppdatert med så riktige data som mulig, men vi frasier oss alt ansvar dersom man finner at oppgitte informasjonen fra andre kilder er feil eller utdatert.