Ledige plasser på DBH-kurs (22.04.10)

Vi har en ledig plass på kurset som går 29. april, og to ledige plasser den 30. april.

KD-portalen (22.01.10)

Styringsparametre og virksomhetsmål er nå tilgjengelig i en ny rapport i KD-portalen.
[MER...]

Kurs i bruk av DBH (12.11.09)

Vi tilbyr nå kurs i rapportering, samt bruk og analyse av DBH-data.
[MER...]

Ny frist for registrering av nye vitskaplege publiseringskanalar på nivå 1 (26.10.09)

På bakgrunn av vedtak i Universitets- og høgskulerådets publiseringsutval vert fristen for registrering av nye vitenskapelige publiseringskanaler utsett frå 29. oktober til 31. desember 2009.
[MER...]

Orientering om leveringsfrister (19.10.09)

I forbindelse med rapporteringsfrister skal det oversendes rapporter til Kunnskapsdepartementet med oversikter over institusjoner som har levert data etter rapporteringsfristen, og hvilke rapporteringer dette gjelder.

Sektoranalysen 2009 (31.03.09)

Data til sektoranalysen er lagt ut. Rapporten inneholder styringsdata om UH-sektoren for 2008.
[MER...]

Orientering om leveringsfrister (12.02.09)

I forbindelse med rapporteringsfristen 15.2 skal det lages rapporter til Kunnskapsdepartementet med oversikter over institusjoner som har levert data etter rapporteringsfristen, og hvilke rapporteringer dette gjelder.

Nye studentrapporter (20.12.08)

DBH har lagt ut tre nye studentrapporter: søknadsdata, karaktersnitt for førsteprioritetssøkere og opptatte og nye studenter.